Summer Party aquest divendres a Empuriabrava

2015-08-12 13:00

El proper divendres 14 d’agost els empresaris d’oci nocturn del municipi i les àrees de Promoció Econòmica i Turística de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries preparen la Summer Party Empuriabrava, una festa que es celebrarà a partir de les 18h a la zona nit d’Empuriabrava, al sector Moxó, i que té per objectiu la dinamització turística i econòmica en un moment de gran afluència de turistes, amb un programa adreçat a tots els públics.

El programa d’activitats programades començarà a les 18 h amb atraccions d’aigua i a les 19.30h hi haurà una festa de l’escuma, gentilesa de Fincas Ideal i de Windoor. A les 20.30h Crossing oferirà una actuació musical, seguida de la disco mòbil amb els DJ’s i gogos de les discoteques ON OFF i Passarel·la d’Empuriabrava i finalment, passada la mitjanit, hi haurà una altra festa de l’escuma. Mentrestant, els establiments que participen en aquesta nova iniciativa oferiran servei de bar i restauració per als assistents a la festa.

Aquesta nova iniciativa sorgeix de la unió dels empresaris d’oci nocturn del municipi, per tal de dinamitzar un espai que comparteixen amb una gran festa estiuenca.

Hi participen: Restaurant La Churraskita, Bar Informal, Discoteca Beach Guapa, Discoteca Rotana, Discoteca Glas, Pub Saloon, Coco Bar, Bar Tapas&Papas, Pizzeria Frankie’s, Bar Moky’s, Pizza Kebab, Bar Mojito, Bar Sol del Sur, Restaurant Sensaciones, Bar Zaid i Restaurant Alexandra.