Street Food Winter a Llançà el 4 de febrer amb tapes, vi, cervesa i música

2017-01-25 10:30

El dissabte 4 de febrer tindrà lloc a Llançà la segona edició de l'Street Food Winter a l’Envelat del Mercat de la Vila. Aquesta activitat és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

L’esdeveniment consistirà en una oferta de 16 tapes a càrrec de 8 establiments locals les quals aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d’Amunt.

L’acte es dividirà en dues parts, la primera de 19 a 23h on s’oferiran les tapes i les degustacions de vi i cervesa acompanyades de la música jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d’Anne Sea & The Platypus i la segona, on alguns establiments del municipi oferiran copes per acompanyar la sessió musical de Radio Cassette Night amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ’s Josep Serra i Carles Pujol.

Els preus per copa de vi serà d’un euro i per tapa, de 3,5 euros, el refresc i la cervesa serà de 2€ i la copa de 5€. També s’oferirà un forfait especial per tal de facilitar moltes cues el qual es pot adquirir a l’Oficina de Turisme de Llançà a partir del 23 de gener.