Street Food Summer Llançà 2022

2022-06-06 12:30

El dissabte 18 de juny arriba una nova edició de l'Street Food Summer al Port de Llançà. Un vespre arran de mar tastant unes tapes delicioses amb vins de l’Empordà, botigues️, concerts i copes.

En aquesta sisena edició hi participen 14 establiments oferint un total de 22 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i Licors Quevall.

Es complementarà amb l'Street Shop, on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola.

Tot plegat amb l'objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

La vetllada començarà a partir de les 19h amb les degustacions de tapes, vins i licors acompanyats de la música de Covertons i Strawberry Friends. A partir de les 23:00 h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions de rock "Bazaga's", per acabar amb una sessió de DJ "Radio Cassette Night" amb els millors èxits dels estius.

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 3,5 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 5€. També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà des del dissabte 4 de juny.