Standstill farà més que un concert a Roses el 9 d'abril

2011-04-04 16:53

Aquest proper dissabte 9 d’abril (22.00), el Teatre Municipal de Roses acull l'actuació del grup català Standstill. La banda arriba a Roses després de l’actuació del passat divendres a Barcelona, on inaugurà la XXII edició del Festival de Guitarra de la ciutat. En el concert a Roses posarà en escena l’espectacle “Room”, una aposta pel format més escènic del seu aplaudit disc “Adelante Bonaparte”.

"Room" és un espectacle musical de vint cançons ordenades cronològicament en tres capítols; la traducció íntegra a escena del triple epé Adelante Bonaparte, des que comença fins que acaba. Les imatges dominen i marquen el pols, els músics executen i interactuen amb elles, i la minimalista i efectiva escenografia s’acaba mostrant com l’espai mental del propi espectador.

Així comença un íntim viatge per la vida d’un tal Bonaparte, un personatge que pot ser qualsevol dels que participen, o no, de l’espectacle sempre, que s’hi apropi descaradament, amb ganes de veure i escoltar un espectacle suggestiu, diferent, nou... I tot dins d’un muntatge escenogràfic brillant i molt impactant.