Sopa de Cabra reunirà més de 3.000 persones a la Ciutadella de Roses on es podrà degustar el vi 'Bona nit malparits!'

2016-07-20 13:00

Sopa de Cabra realitzarà el concert més multitudinari de la història del festival Sons del Món. Serà aquest dissabte 23 de juliol a la Ciutadella de Roses i ja s'han venut unes 3.000 entrades. En podeu comprar encara des del web www.sonsdelmon.cat.

Amb 30 anys de trajectòria, els Sopa de Cabra han esdevingut uns clàssics gràcies a èxits intergeneracionals que ja formen part de l'imaginari col·lectiu del país. En aquest esperat concert, un dels dos únics concerts que el grup oferirà a Girona d'aquesta gira, Sopa de Cabra presenten un espectacle de gran format on es fan acompanyar d’una escenografia especial, que permet que les cançons prenguin una nova dimensió, un espectacle on es podran escoltar algunes de les cançons del nou disc Cercles i molts dels èxits de la seva trajectòria.

El concert estarà maridat amb el propi vi del grup elaborat pel Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada i que es diu "Bona nit malparits!". Aquest nom és el crit de guerra de Sopa de Cabra i que dóna nom a aquest vi que homenatge els 30 anys de la banda. Són tres dècades d’entrega als escenaris que donen solera a un grup que no ha perdut l’empenta i ha sabut captivar les noves generacions. El  Bona nit malparits! és un vi que té la serenitat que li atorguen els dotze mesos d’envelliment en bótes de roure. Té la potència justa i mesurada per a arribar a aquell rocker que als anys 90' portava els cabells llargs i desbocats i avui llueix un tallat curt i pulcre. Però alhora ostenta una boca avellutada, fina i delicada, amb un final llarg i melós per a captivar el post adolescent que va descobrir la música a través dels discs polsosos de son pare. El "Bona nit malparits!" és vi profund, meditat i harmoniós com els discos de Sopa de Cabra. 

Els propers concerts programats de Sara Pi, Cris Juanico, Joana Serrat i Manel (que tanquen el festival el 29 de juliol) ja han exhaurit totes les entrades.