Sopa de Cabra ja ha venut més de la meitat de les entrades del concert d'Empúries

2017-03-28 10:00

Una setmana després de posar-se a la venda, el concert de Sopa de Cabra al Festival Portalblau, de l’Escala, ja ha superat el 50% d’ocupació. En els primers set dies s’han venut més de 500 de les 1.000 entrades que conformen l’aforament de l’actuació.

Sopa de Cabra serà el cap de cartell d’aquesta edició del festival Portalblau. El conjunt gironí actuarà a l’Àgora grega de les Ruïnes d’Empúries el divendres 28 de juliol en un concert que començarà a les 22.30h i que serà a peu dret.  Les entrades es podren comprar al web del festival, a partir de 25 euros.

El 2017 serà el darrer any de gira i d’activitat dels Sopa de Cabra després de les gires “3, 2, 1...” (2015) i "Cercles" (2016), i abans d’una aturada per començar a plantejar un nou treball.  En aquesta darrera gira, que porta per títol "Sopa de Cabra tanca el cercle", els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits i actuaran a espais i festivals que per motius d’aforament o d’agenda no havien pogut visitar en els anys anteriors. Portalblau ha estat un dels festivals escollits i serà dels pocs escenaris de la Costa Brava que aquest any acolliran una de les últimes actuacions del grup abans d’aquest anunciat descans. 

El concert de Sopa de Cabra formarà part del cartell d’una edició molt especial del festival Portalblau que aquest any compleix el seu desè aniversari. A principis del mes de maig es donarà a conèixer la resta de la programació.

Portalblau és el festival d’estiu de l’Escala que se celebra el mesos de juliol i agost, amb vocació mediterrània i obert a artistes de tot el món.