Sopa de Cabra al Festival Sons del Món de Roses obrint la seva gira d'estiu

2016-01-18 16:00

El grup gironí Sopa de Cabra ha escollit el Festival Sons del Món per presentar la seva esperada gira d’estiu a les comarques gironines. Serà el proper 23 de juliol, a la Ciutadella de Roses, en un concert a peu dret en un dels espais patrimonials de luxe que tenim a casa nostra, i seu del festival des de fa 7 anys.

Els espectadors de Sons del Món viuran el privilegi d’assistir al retorn a terres empordaneses de la banda que sempre ha tingut una vinculació molt especial amb aquest territori. Un dels seus himnes i un dels himnes del país és la cançó ‘L’Empordà’.

Avui mateix s’han posat a la venda a www.sonsdelmon.cat les entrades del concert amb descomptes en els primers 1.000 tíquets.

El concert de Sopa de Cabra és el primer avançament de la programació de Sons del Món, que enguany arriba a la seva novena edició consolidat com l’esdeveniment que marida música i i vi més important del país.

Després de quinze anys separats, els Sopa de Cabra han presentat un nou disc titulat "Cercles" i una nova gira per a estrenar-lo.

El nou àlbum, “Cercles”, conté deu grans cançons emocionants i sentides, que sorprenen per la força i la bellesa de les melodies, per la serenitat i la solidesa dels ritmes. Amb reflexions sobre l’amor i autèntics miralls generacionals que retraten l’esperit del que es cou al carrer en aquesta època tan intensa, de lluita, d’esperança i de canvis. Des del seu llançament el disc ha entrat setmana rere setmana a les llistes de vendes de l’Estat, esdevenint el disc català més venut del darrer trimestre de l’any.

La gira d’estiu de Sopa de Cabra és una gira curta que constarà d’una dotzena d’actuacions i que només es durà a terme aquest 2016. Concerts on podrem escoltar cançons d’aquest esperat nou disc, però sobretot on podrem gaudir dels grans èxits de la banda.