Sons del Món proposa 9 concerts a la Ciutadella de Roses amb totes les mesures de seguretat

2020-07-27 13:30

La tretzena edició de Sons del Món comença aquest divendres a la Ciutadella de Roses amb el concert de Sopa de Cabra. El cap de setmana continuarà amb les actuacions de Diego el Cigala dissabte i Sílvia Pérez Cruz amb Marco Mezquida, diumenge.

Per afrontar els efectes de la pandèmia Sons del Món prendrà una sèrie de noves mesures que faran de la Ciutadella de Roses un espai encara més segur i fiable del previst. L’espai que habitualment acollia a 2.200 espectadors s’ha reduït a un total de 800 butaques pre-assignades. Serà necessari l’ús de mascareta en tot moment. El públic podrà seure en unitats afectives. Es mantindrà la distància de seguretat. 

El recinte es desinfectarà després de cada concert, igual que el Village, els camerinos dels artistes i l’escenari. L’entrada i sortida al recinte on se celebra el concert es durà a terme de forma esglaonada per evitar les aglomeracions. Hi haurà gel desinfectant per tot el recinte.

El públic, que té ganes de veure els seus artistes preferits en directe i que té ganes d’assistir a un festival d’estiu, ha assumit que ha de respectar les noves mesures de seguretat que faran del Sons del Món un espai segur. Prova d’això és que a cinc dies de començar el Sons del Món, ja s’ha venut el 70% de les entrades posades a la venda. De fet, Stay Homas, Miki Núñez i Manel ja han exhaurit totes les localitats i Sopa de Cabra i Pablo López, ho estan a punt de fer. La resta de concerts registren vendes del 70%. 

El Village del Sons del Món situat a la Ciutadella romandrà obert des de les 20h fins a les 02h de la matinada. En aquest espai hi haurà una zona de food trucks on podrà menjar i beure una cervesa o una copa de vi de l’Empordà. També hi podrà fer un còctel d’autor o una copa Premium. Tot, en un entorn de luxe, amb un gran pati de taules i cadires separades a dos metres de distància, amb desinfecció permanent i amb un dj que amenitzarà cadascuna de les vetllades.