Sons del Món començarà amb Stay Homas a la Ciutadella de Roses en un espai limitat a 1.290 persones

2021-07-22 17:00

La catorzena edició del Festival Sons del Món es durà a terme des d'aquest divendres 23 de juliol amb Stay Homas fins al 7 d’agost a la Ciutadella de Roses, que ha esdevingut un dels espais escènics més idíl·lics de la Costa Brava. No només per la bellesa de l’espai, sinó també per les seves dimensions, que com es va demostrar la passada edició, permeten complir totes les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària sense restar comoditat al públic.

Aitana, God Save The Queen, Oques Grasses, Stay Homas i Nil Moliner ja han exhaurit totes les entrades. Per a la resta, Amaral, La Casa Azul, Rosario i Fangoria, queda a la venda un 30% de l'aformanent.

S’acompliran totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, i es preveu una platea amb un aforament per a 1.290 persones amb distància interpersonal entre unitats afectives i que suposa el 65% de l’aforament habitual. També es mantindrà el Village, que enguany és més ampli que mai, on es podrà degustar productes empordanesos de Km0 abans i després de cada concert.