Sons del Món finalitza amb una assistència de 4.000 persones

2010-08-02 12:52

La valoració per part de la organització és molt positiva tant pels concerts realitzats a Vilabertran com a Roses. El primer d'ells, el d’Amics de les Arts, va esgotar les entrades i, unes 400 persones - tot i competir amb la final del Mundial- no es van voler perdre el concert ofert pel galleg Carlos Núñez a Vilabertran. Prop de 500 persones -l’aforament esperat- van gaudir de la música d’Albert Pla i de Delafé y Las Flores Azules a la Ciutadella de Roses.

D’altra banda, una mitjana de 150 coberts per dia, va fer que tant el recinte de l’Hort del Prior de Vilabertran, com de l’Espai Arsenal de la Ciutadella de Roses s’omplissin per complet, per gaudir dels sopars a la fresca.

Ahir diumenge malgrat la tramuntana, unes 2.000 persones es van aplegar a la platja de Roses per veure algun dels espectacles de la festa intercultural de cloenda que s’havia programat.

Des de l’organització - i una vegada feta la valoració- es començarà a treballar per consolidar les dues actuals seus i estudiar la viabilitat de les propostes que alguna població ha fet arribar a la organització per ser una de les seus del festival Sons del Mon 2011.