Solidaritat i Reagrupament sumen forces a Figueres

2011-03-15 19:00

Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament aniran junts a les properes eleccions municipals del 22 de maig a Figueres. El membre de Reagrupament, Xavier Torra, s'incorporarà d'aquesta manera en un lloc destacat de la llista encapçalada per Núria Bartrolich. A finals de mes es presentarà la llista sencera i es faran públics els noms dels membres de Solidaritat Catalana per la Independència i de Reagrupament que la formaran.

L'acord entre les dues formacions polítiques es fonamenta en la idea d'anar plegats per sumar en el projecte independentista i de regeneració democràtica. Ambdues formacions volen incloure en el debat municipal temes sobiranistes i aportar una manera de fer política absolutament diferent de com s'està fent fins ara, i que ha dut a aquesta enorme desafecció que hi ha actualment envers la política. Núria Bartrolich ha destacat que "el repte és molt gran però SI+Rcat es comprometen a basar la política municipal en la formulació de solucions reals per als problemes de reals de la ciutadania i sense decorats superflus."

Finalment, Núria Bartrolich ha destacat que "la suma d'objectius comuns és la base de l'entesa entre SI+Rcat i no volem deixar escapar l'oportunitat de canviar la manera de fer d'un Ajuntament encallat en mètodes tradicionals, que ja hem pogut constatar que no convenç a ningú". Bartrolich aposta "per una nova manera de fer política als ajuntaments on la prioritat sigui atendre les necessitats de les persones i no col·locar assessors a dojo".