S'obren les preinscripcions al Pla de Transició al Treball per a joves de 16 a 21 anys

2013-05-10 11:30

Fins al 17 de maig es podrà realitzar la preinscripció al Pla de Transició al Treball PQPI-PTT de l’Alt Empordà al Centre de Formació Integrat de Figueres. Aquesta oferta formativa està adreçada a nois i noies joves d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat d’Educació Secundària Obligatòria i que, a curt termini, voldrien accedir a un cicle formatiu de grau mitjà o voldrien treballar. 

L’objectiu d’aquesta formació, que promouen conjuntament el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, és facilitar als joves una formació específica en l’especialitat que triïn (auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic o auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restaurant i bar) per tal que coneguin el món laboral, les professions existents i els requeriments per accedir a un lloc de treball. 

La durada de la formació és d’un curs escolar a partir del qual, si es superen els mòduls formatius específics, s’obté el certificat acadèmic que permet l’accés a Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i el Certificat de Professionalitat.