S'obren les inscripcions per als cursos de català per a adults a Figueres

2013-09-16 09:00

Aquest dilluns 16 de setembre s'inicia el període d'inscripció dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Figueres. L'oferta formativa inclou tots els nivells del Marc Comú Europeu de referència, des del nivell A fins al D, en diverses modalitats: presencials, a distància i en línia (Parla.cat).

L'Oficina de Català de Figueres, a més dels cursos generals, també ofereix cursos intensius i específics per a persones aturades, per facilitar la inserció laboral, en conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

La majoria dels cursos s'imparteixen a la seu de l'Oficina de Català, al carrer Nou, 53 (Fundació Clerch i Nicolau), però també se n'imparteixen al Centre Cívic Joaquim Xirau, de la Marca de l'Ham, i al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer, ja que el nombre total d'alumnes supera les 500 persones.   

L'Oficina de Català de Figueres, a més de l'oferta formativa, té un servei d'assessorament lingüístic per als particulars i les empreses, que facilita la correcció gratuïta de textos, promou el Voluntariat per la llengua per fomentar el coneixement i l'ús de la llengua catalana a la ciutat, i organitza activitats culturals diverses amb avantatges i descomptes per a les parelles lingüístiques i l'alumnat dels cursos.

Les matrícules es fan del 16 al 30 de setembre de 9 a 14 h i els dilluns 16, 23 i 30 i els dimarts 17 i 24 també de 16 a 18 hores a la Fundació Clerch i Nicolau al carrer Nou, 53 telèfon 972506663 i correu electrònic figueres@cpnl.cat .