S'obren les inscripcions per a l'Aula de Teatre Eduard Bartolí

2012-09-05 08:00

Des d'aquest dilluns 3 de setembre ja es poden formalitzar les inscripcions als cursos que per a tots els gustos i totes les edats ofereix l’Aula de Teatre Eduard Bartolí, per al període 2012-2013. L’oferta en aquest principi de curs és per als cursos de les branques formatives, i a partir de l’octubre, un cop iniciats aquests cursos que s’allargaràn fins al mes de juny, es faran públics els monogràfics que es distribuiran al llarg de tot el curs. La junta de la Federació Aula de Teatre ha acordat mantenir els mateixos preus que van regir al llarg del curs passat, i no augmentar les quotes.

Per a les inscripcions i més informació cal adreçar-se al lloc web de l'Aula per obtenir el full d’inscripció i omplir totes les dades. 

En el cas de menors, el full l’ha de signar la persona responsable legal. Cal fer l’ingrès de l’import al número de compte que s’indica i, juntament amb dues fotografíes de tamany carnet, cal dur-ho tot a la secretaria de la Cate (Ronda rector Arolas, 4. Tel 972.678.496) o a la del Casino Menestral (c/ Poeta Marquina, 2. Tel 972.678.666) que són obertes de dilluns a divendres, de 6 a 9 del vespre.

El curs començarà a partir del dia 1 d’octubre, i s’estructura per trimestres. La cloenda serà a finals del mes de juny.