Skatalites, Skatalà i Muchachito Bombo Infierno a les Festes del Carme d'Empuriabrava

2022-06-27 17:00

El tret de sortida de les Festes del Carme d'Empuriabrava tindrà lloc dijous, 14 de juliol, al Passeig Marítim d’Empuriabrava amb la Holi Color Party, i la Festa de l’Escuma per als més petits. A la nit, ball amb el grup Musimano i l’Espectacle de Drons, que s’enlairaran a les 23 hores i il·luminaran el cel de la Platja d’Empuriabrava. 

Divendres 15 de juliol, la tarda començarà amb l’espectacle infantil de Jordi Patxeco, hi haurà sardanes a la plaça de les Palmeres amb la Cobla Rossinyolets i tancaran la nit els grups Skatalites i Skatalà a l’escenari de la Platja d’Empuriabrava.

Dissabte, 16 de juliol, a les 19 hores, l’Esbart de Castelló d’Empúries presentarà “Castelló Dansa” amb l’Esbart de la Vila de Gràcia de Barcelona. A les 19.30 hores la Xaranga Los Labradores acompanyarà les embarcacions a la Processó de la Verge del Carme. A les 20 hores, a la Capella de la Verge del Carme es farà una benedicció i cants a la verge del Carme. I, ja entrada la nit, a les 22.30 hores, al Passeig Marítim, arriba el ritme mestís amb els concerts de les barcelonines Maruja Limón i Muchachito Bombo Infierno.

Diumenge, 17 de juliol, torna la sardinada popular, a benefici de les persones malaltes de càncer. Seguidament, a l’escenari del Passeig Marítim hi haurà concert d’Havaneres amb el grup Terra Endins i el Ball amb l’Orquestra Saturno. El punt i final el posarà l’espectacle Piromusical amb castell de focs.