Sis pistes de pàdel i tres de tennis a la coberta de l'aparcament de l'Hospital

2011-11-08 20:00

L’adjudicació de la construcció de les noves pistes de tennis i pàdel arriba al final del tràmit administratiu. La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la proposta dels tècnics municipals en què s’encarreguen els treballs a Construccions Rubau SA. L’empresa realitzarà l’obra amb un pressupost de 457.982,10 euros (sense IVA), el que significa un estalvi de més de 150.000 euros sobre el cost previst en el projecte.

La nova àrea esportiva es construirà a la coberta de l’aparcament de l’Hospital i permetrà la creació de nou noves pistes, sis de pàdel i tres de tennis. Aquestes últimes se sumaran a les tres de tennis que es van renovar fa uns dos anys. L’obra no representa cap despesa directa per a la hisenda municipal perquè es finança al 100% a través de l’aportació privada d’Empark, l’empresa que gestiona el servei de l’aparcament i que pagarà les obres a través del cànon d’explotació.

A més de les pistes, es preveu la construcció dels corresponents accessos, així com de l’enjardinament de les parets de l’aparcament seguint el model del murs de la piscina descoberta.

“Amb aquesta obra continuem millorant la zona esportiva Castell de Sant Ferran on ja hi tenim la nova piscina descoberta,  l’ordenació de l’esplanada del davant i dels entorns Poliesportiu i la pista poliesportiva”, explica el regidor d’Esports, Joaquim Ferrer, qui afegeix que en els propers mesos també començaran les obres del nou complex esportiu a la plaça de Braus.