S'inaugura el centre Emprèn a Empuriabrava dedicat a l'empresa, la formació i l'ocupació

2014-03-29 16:00

El conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig i l'alcalde Castelló d'Empúries Xavier Sanllehí han presidit aquest dissabte 29 de març la inauguració del Centre Emprèn a Empuriabrava. Es troba al sector Alberes Comercial i és un servei de suport a les persones emprenedores, als aturats i al teixit empresarial, que neix amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament social i econòmic, i generar ocupació al municipi i a la comarca.

Per a l’emprenedor i l’empresa, el Centre Emprèn ofereix l’Espai Coworking, Connecta, i el Viver d’Empreses. Es tracta d’un espai que aporta una nova filosofia de treball basada a compartir, intercanviar coneixement i generar sinergies entre diferents professionals, tot en un mateix entorn de treball on els usuaris tenen incloses les despeses de llum, climatització i Internet. També ofereix un  Servei d’Assessorament Empresarial (SAE) en el procés de creació de l’empresa, amb assessoria jurídica, fiscal, laboral i comptable gratuïta.

Quant a la formació, es dissenyaran programes formatius ocupacionals específics per a les persones en situació d’atur, i es desplegarà un programa de formació contínua adreçat a treballadors en actiu amb la finalitat de millorar la seva qualificació i el perfeccionament de les competències professionals.

El foment de l’ocupació és un element clau al Centre Emprèn. La borsa de treball diversificarà el seu servei amb una Aula de Suport per a la recerca activa de feina, i una Aula Activa d’habilitats sociolaborals, destinada a millorar les capacitats de les persones demandants d’ocupació mitjançant sessions grupals d’orientació

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries posa a la vostra disposició el Centre Emprèn: Centre d’Empresa, Formació i Ocupació, un espai obert a tothom que promourà el desenvolupament social i econòmic local i comarcal amb la participació de tots els agents socials i econòmics involucrats i amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.