Simposi sobre el Dalí escriptor els dies 16 i 17 a Figueres

2012-04-12 11:30

Els dilluns 16 i dimarts 17 tindrà lloc a Figueres el Simposi Internacional “Literatura i pensament en Salvador Dalí”, organitzat per la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona, en col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí de Figueres i la Càtedra d’Art i Cultura Contemporanis de la Universitat de Girona. 

La Càtedra Ferrater Mora, que lidera el professor de la UdG Josep M. Terricabras, organitza cada any diversos actes, simposis i lliçons. Des del 2002, dedica també un Simposi anual a algun pensador català contemporani. El d’aquest any estarà dedicat a Salvador Dalí (1904-1989), però no al Dalí artista, sinó al Dalí escriptor i pensador, tractant amb detall els aspectes literaris del geni empordanès. Aquesta és una perspectiva de grandíssima importància que sovint ha quedat posposada a un segon pla. Participaran en el Simposi alguns dels més destacats especialistes internacionals en l'obra literària de Salvador Dalí: Juan Manuel Bonet, David Lomas, Enric Casasses, Vicent Santamaria de Mingo, Astrid Ruffa, Lucia Moni, Joan M. Minguet Batllori i Eugenio Carmona. 

El Simposi tindrà lloc dilluns en el mateix Teatre-Museu Dalí i dimarts a la Sala d’Actes del Museu del Joguet de Catalunya. L’assistència al Simposi és lliure i gratuïta cal, però, reservar plaça a la secretaria de la Càtedra Ferrater Mora -tel. 972418019; A/e:dir.cfm@udg.edu.

Descarrega't el programa en aquest enllaç: ProgramaSimposiDali.pdf (1,1 MB)

Lloc de cerca