Showroom TIC a l'Hospital de Figueres amb una quinzena d'empreses tecnològiques

2022-05-18 18:00

El 9 i 10 de juny, la Fundació Salut Empordà (FSE) organitza la primera Showroom TIC a l’Hospital de Figueres. Comptarà amb la participació d’una quinzena d’empreses de noves tecnologies en salut digital procedents de Catalunya i del País Basc que instal·laran un petit estand a la sala d’actes del centre. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar a conèixer als professionals de la FSE quines són les últimes novetats existents al mercat en l’àmbit social i de la salut digital per tal que puguin valorar si és necessari incorporar-les al seu lloc de feina. 

La iniciativa és una de les accions incloses en l’apartat de capacitació digital dels professionals sanitaris, en el marc del Pla de Transformació Digital de la FSE 2021-2025. I, a més dels estands, durant els dos dies la Showroom TIC també inclourà xerrades en línia dels proveïdors, en què en 20 minuts explicaran els seus productes més innovadors. 

L’horari de la Showroom TIC serà de 10 h a 18 h el dijous, i de 8 h a 15 h el divendres. L’entrada serà lliure i, si bé es tracta d’una activitat adreçada als treballadors dels centres de la Fundació, també s’ofereix la possibilitat a altres entitats sanitàries d’assistir-hi. Tot plegat, amb la voluntat de convertir aquest esdeveniment en un punt de trobada entre empreses i professionals del sector salut.