Shakira ha tornat a gravar a Music Lan a Avinyonet aquest cap de setmana

2013-09-02 11:00

Aquest cap de setmana la cantant Shakira ha tornat als estudis de gravació Music Lan d'Avinyonet de Puigventós. Tal com ho va fer l'estiu de 2010 l'artista ho ha fet amb màxima discreció. Durant tres dies ha estat treballant amb el seu equip format per unes 10 persones entre músics, productors i enginyers, la majoria americans. La feina feta a Music Lan va encaminada a la publicació del proper àlbum de l'artista. Ahir la nit van deixar l'estudi amb promesa de tornar aviat.

Aquest diumenge ha publicat al seu twitter un missatge en anglès "Amazing day in the studio! 2 years and I finally feel in these songs as comfortable as in my torn jeans! Shak", és a dir "un dia increïble a l'estudi. Després de dos anys finalment em sento tan còmode amb aquestes cançons com amb els meus texans esquinçats". També a les xarxes socials l'artista ha donat petites pistes de com serà el nou disc "viene muy rock" ha piulat literalment.

Va ser també a l'estiu, l'any 2010, quan Shakira ja va fer unes primeres gravacions als prestigiosos estudis empordanesos.