Shakira a Music Lan i al Museu Dalí

2010-08-06 15:05

La cantant colombiana Shakira ha passat la darrera setmana als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós. L'artista, que hi va arribar el dissabte 31 de juliol, ja s'havia interessat per gravar a Music Lan el passat mes de maig i ha estat ara quan, acompanyada d'un equip d'unes dotze persones, hi ha treballat el seu material sonor. La popular artista també ha aprofitat la seva estada a l'Empordà per visitar, amb tots els seus colaboradors, el Teatre-Museu Dalí. Ho va fer dimecres a la nit i hi va estar fins l'hora del tancament a la una de la matinada.

Segons ha comentat Joan Trayter Sabater, un dels responsables de Music Lan, "Shakira ja parla una mica català, n'està aprenent i hem pogut comprovar com ja el domina prou bé. Té orígens familiars a la Garrotxa i això ha fet que demostri interès per la nostra llengua".

Shakira, responsable del "Waka-Waka", una de les cançons oficials del Mundial de Sud-àfrica que més sonen aquest estiu començarà la seva gira mundial "Tour de las Delícias" a mitjans de setembre. El 24 de novembre serà al Palau Sant Jordi de Barcelona.