Sergi Palol presenta 'El secret del Cap de Creus' al Celler Espelt

2011-11-09 08:30

Aquest dijous, 10 de novembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc a l’Espai d’Art del Celler Espelt la presentació del nou llibre “El tresor del Cap de Creus” amb la presència del seu autor, Sergi Palol i amb el dinamitzador cultural Guillem Terribas, de la Llibreria 22 de Girona.

Sergi Palol és fill de Santa Llogaia d’Àlguema, encara que en l’actualitat viu a Girona. Té un postgrau en Dret especialitzat en Geografia i Medi Ambient, i dóna classes a la Universitat de Girona. “El tresor del Cap de Creus” ha estat publicada per Principal dels llibres en català i en castellà (El tesoro del viento), i és la primera novel·la d’aquest autor que en poc temps s’ha convertit en un dels llibres més venuts a Girona. Precisament aquesta presentació al Celler Espelt, serà la primera ocasió en que Sergi Palol presenta en públic la seva reeixida novel·la. Es tracta d'una aventura plena de misteris, tresors i secrets de família que es van creuant a través del temps fins arribar al present.

“El tresor del Cap de Creus” gira al’entorn de la Marta, estudiant de Filosofia, que està passant un mal moment. De sobte, rep una beca per escriure una tesi. Decideix anar cap al Port de la Selva, on viu el seu avi, i on pensa trobar la pau necessària pera treballar. Res més lluny del que li espera.