Sergi López, Cris Juanico i Anna Roig a la nova programació del Teatre de Roses

2012-01-25 13:00

La programació hivern-primavera 2012 del TMR, integrada per una trentena d’espectacles, porta fins a Roses muntatges i primeres figures del panorama teatral, avalats per l’èxit de públic i crítica. A més recupera els concerts de Viumúsika, aposta pel teatre amateur de qualitat i prossegueix la seva trajectòria en els apartats de música clàssica i teatre infantil, ara ja plenament consolidats. 

Sergi López i el seu aplaudit ‘30/40 Livingstone’ iniciaran la temporada de teatre el proper 29 de gener; seguits per ‘Tenesse’, muntatge de la Companyia Teatre Blau protagonitzat per Martí Peraferrer (11 de febrer); ‘Més enllà dels estels’ (24 de març); ‘Operetta’ (14 d’abril), guardonada amb la distinció a millor espectacle familiar en la darrera edició dels Premis Butaca; i ‘L’Espera’ (12 de maig), amb el triangle interpretatiu format per Clara Segura, Marta Marco i Isabel Rocatti.

En l’apartat musical el TMR recupera les propostes de l'associació Viumúsika que, un divendres al mes, transformen el hall del teatre en una petita sala de concerts que permet al públic gaudir d’espectacles propers i intimistes. En aquesta edició l’escenari s’estrenarà amb Cris Juanico, el 9 de març, que presentarà el seu darrer treball ‘Dues pedres’. El seguiran Anna Roig i L’ombra de ton chien, que el 13 d'abril portaran a Roses ‘Bigoti vermell’, després del rotund èxit assolit en el Temporada Alta de Girona on van exhaurir totes les entrades del seu concert a l’Auditori de Girona i el seu pas pel Figueres Folk. El 4 de maig D’Callaos tancarà el cicle al so de rumba, rock andalús i flamenc.