Segona víctima mortal en menys d'una setmana a les vies del tren a Figueres

2011-12-06 12:00

El tram urbà de les vies del tren de Figueres ha patit, aquesta matinada, la segona víctima mortal en menys d’una setmana. Un veí de la Marca de l’Ham ha perdut la vida en un atropellament mortal al pas a nivell de l’Avinguda Vilallonga, pels volts de la 1.30 hores de la matinada.

L’alcalde de Figueres, expressa el seu condol per la mort del veí. Vila però, es mostra indignat i considera inadmissible que després de trenta anys, el ministeri de Foment no consideri una prioritat la solució ferroviària a Figueres.

“Segons Adif, som la quarta estació catalana i vuitena de l’estat amb més trànsit de passatgers, amb una mitjana a l’any de 1.300.000 de viatgers. Però continuem amb les vies del tren travessant la ciutat i amb dos passos a nivell que ens provoquen un continu històric d’accidents com el d’aquesta matinada”, explica Vila.

L’alcalde conclou que l’Estat ha deixat de prioritzar la solució ferroviària del tren al centre de Figueres, perquè ja s’han connectat amb França a través de l’alta velocitat. Vila afegeix que continuaran exigint una solució al ministeri de Foment.