Segona Festa Benèfica organitzada per ACAM 23 a Vilatenim

2010-08-23 09:38

La familia Casellas-Miret després de l'èxit que va tenir la Festa Benèfica celebrada l’any passat amb motiu del 25è aniversari d’ACAM23 i aprofitant la festa major de Vilatenim, tornen a organitzar una Gran Festa per fer gaudir a la mainada amb un matí ben entretingut i un dinar el qual es recolliran diners per al Centre Mare de Déu de la Salut on les Germanes de la Caritat de Santa Anna ajuden a tot tipus de malalts amb o sense recursos econòmics i problemes familiars.

Aquesta serà la 2ª Festa Benèfica, ja que se li vol donar continuïtat anual per recollir fons per a diferents associacions que ho necessitin i que durant l’any facin arribar les seves peticions als organitzadors. Compten amb la col·laboracíó de la de la Junta de la festa Major de Vilatenim, encapçalada per l'alcalde de barri Ferran Costa, i la Presidenta d’Organització de Festes Ma Àngels Puig.

Aquest any la trobada es farà el dissabte 28 d’agost des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda per tal de gaudir petits i grans. Pel matí, els jocs infantils (i no tan infantils), es faran davant les instal·lacions d’Acam23 i el dinar a la Sala del Centre Recreatiu Empordanès a la Ctra. de Roses, al costat de la Rover. El dinar tindrà un cost de 15€ per persona, i el menú ofereix entreteniments variats, arrossada, pollastre a la brasa amb xips i postres variades de la 2a Mostra de Postres Casolans.

Aquí podeu veure imatges de la festa de l'any passat.