Santi Vila reitera la voluntat de la gent de CiU de fer possible una Catalunya millor

2010-11-12 08:16

Santi Vila ha reiterat el seu compromís i el dels candidats i candidates que l’acompanyen en la llista, que “les comarques gironines siguin decisives per aconseguir el canvi que Catalunya necessita, amb Artur Mas com a president”. Vila ho ha dit en l’acte d’inici de campanya de la federació a Girona, al costat de la Plaça Catalunya, acompanyat d’uns dos-cents militants i simpatitzants que s’han conjurat per “treballar fins a l’últim minut per saber traslladar i explicar que la voluntat de CiU és fer possible una Catalunya millor”, segons que ha assenyalat el cap de llista.

Vila ha demanat que “no es doni res per fet, ni res per perdut” perquè, segons que ha indicat, “cal anar a convèncer fins a la darrera persona; ja que, malgrat es faci un molt bon resultat, si ve d’un, ens deixaran fora”.

El cap de llista ha explicat que la campanya de CiU serà de proximitat, escoltant i parlant amb la gent, “amb actitud humil però convençuda que el canvi a Catalunya és possible”. Santi Vila ha apel·lat a la “capacitat d’il·lusionar”.