Santi Vila forma part de la secció Alcaldes per la Pau de Catalunya

2010-09-23 13:33

El passat 21 de setembre, Dia Internacional per la Pau, en una reunió a l’Ajuntament de Granollers, un grup d’alcaldes, en representació de les entitats municipalistes, van posar les bases per a la creació de la secció d’Alcaldes per la Pau a Catalunya. Es tracta d’un compromís que es va prendre en la Conferència d’alcaldes i alcaldesses per la pau que va tenir lloc a Granollers.

Les associacions de municipis de Catalunya ja han nomenat els seus representants. Formen el grup impulsor els alcaldes de Figueres, Santi Vila, i de Vila-seca, Josep Poblet, en representació de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, l’alcalde de Manlleu, Pere Prat i l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, en representació de la Federació de Municipis de Catalunya, a més de Josep Mayoral, alcalde de Granollers i vicepresident d’Alcaldes per la Pau.

Aquest grup treballa per tal que els temes vinculats a la construcció de pau i la convivència s’integrin en les agendes dels governs locals, els més propers a la ciutadania, a més d’impulsar la presència de les ciutats en els espais de decisió internacionals, participant activament en la recerca de solucions per als problemes globals que ens afecten.

Igualment, es faran activitats per donar a conèixer la xarxa internacional i els seus objectius. Properament, el diumenge 7 de novembre a les 19 h, tindrà lloc un concert solidari a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, organitzat per l’ajuntament d’aquesta localitat.