Santi Vila (CiU) vol aconseguir un “lobby gironí potent” davant el nou govern

2010-09-08 21:14

La candidatura gironina de CiU per a les properes eleccions al Parlament s’ha reunit aquest migdia al Santuari de la Mare de Déu del Mont en un dinar de treball que ha presidit el cap de llista, Santi Vila. En aquesta reunió els candidats i candidates gironins de CiU han expressat la seva voluntat de “contribuir des de Girona d’una manera decisiva a fer possible el canvi a Catalunya”. 

Així, Santi Vila ha explicitat la voluntat “d’aconseguir per a CiU el 8è i el 9è diputats a les comarques gironines”, reforçant i millorant els resultats de les darreres eleccions, en què la federació va aconseguir set diputats i es va quedar a pocs vots d’aconseguir el vuitè. El cap de llista de CiU està convençut que si ara això s’aconsegueix “el grup es constituirà en un autèntic lobby davant el nou govern en benefici de les comarques gironines i la seva gent”.
És amb aquesta vocació de servei a la demarcació que l’elecció del Santuari de la Mare de Déu del Mont per a la reunió de treball d’avui no ha estat casual, segons que ha indicat Vila, perquè “l’extraordinària panoràmica que se’ns ofereix abasta el conjunt d’aquestes comarques gironines que els candidats de CiU volem servir de la millor manera possible”.

La candidatura gironina de CiU per a les eleccions al Parlament la integren Santi Vila, Elena Ribera, Eudald Casadesús, Xavier Crespo, Dolors Rovirola, Carles Puigdemont, Xavier Dilmé, Lluís Guinó, Begonya Montalban, Montse Roura, Gabriel Casas, Meritxell Garrido, Immaculada Colom, Eduard Llorà, Montse Mindan, Cristòbal Martínez i Eva Miquel. Ivan Tibau, Francesc X. Hortal, Roser Estañol, Xavier Pacheco i Maria del Mar Roca la completen com a suplents.