Santi Vila celebra la implicació de la CE en el Corredor Mediterrani al costat dels alcaldes de les 4 capitals catalanes

2011-10-19 17:00

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha valorat “com una excel·lent notícia” la implicació de la Comissió Europea en la construcció del Corredor Mediterrani, l’eix ferroviari que connectarà la frontera francesa, passant per Figueres, amb Barcelona, Tarragona, València, Cartagena i Almeria. 

Vila ha fet pública la seva satisfacció en una compareixença conjunta amb el seus homòlegs de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, aquest migdia a la ciutat comtal. Precisament l’alcalde de Figueres ha posat en valor “el lideratge dels alcaldes demostrant la força que podem realitzar des de les ciutats”.

Vila, qui també ha destacat la feina de FERMED a Brussel·les amb l’empordanès Joan Amorós al capdavant, ha afegit que “amb aquesta decisió per fi es planifiquen les infraestructures aplicant criteris econòmics i no polítics”.  A principis d’aquest any, Figueres es va adherir al manifest del lobby europeu FERMED, on es reclamava com a prioritària la construcció del corredor ferroviari del mediterrani.