Santi Vila valora de forma molt positiva l’arribada de dotze Mossos més a l’àrea bàsica de Figueres

2011-10-03 15:00

La Generalitat de Catalunya ha confirmat que l’àrea bàsica policial de Figueres disposarà de dotze agents més, a partir de l’ú de novembre. Ho ha comunicat, aquest matí a l’alcalde Santi Vila, el delegat territorial d’Interior a Girona, Albert Ballesta.

Per l’alcalde Vila “estem davant d’una excel·lent notícia per Figueres i la seva àrea bàsica policial. Vull agrair l’esforç que fa el departament d’Interior per donar resposta a una llarga reivindicació de la ciutat de fa més de dos anys”. Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luís Yécora, destaca que aquesta ampliació de plantilla “ens permetrà seguir amb els operatius especials que, de forma conjunta, fem a diferents punts de la ciutat des de fa mesos”.

L’ampliació de la plantilla de l’àrea bàsica policial de Figueres es produeix tres mesos després de la posada en funcionament d’un grup operatiu especial de  la Guàrdia Urbana. Format per un caporal i tres agents, el grup té l’objectiu d’atendre de forma més eficient les necessitats operatives de la ciutat.