Santi Vila demana esperança i il·lusió en rebre els Reis de l'Orient

2012-01-05 22:00

L'alcalde de Figueres Santi Vila ha donat la benvinguda als tres Reis de l'Orient amb unes paralues on ha demanat "que les llàgrimes dels moments difícils que passem no ens impedeixin tenir ben oberts els ulls i veure els estels que ens parlen d’esperança. En la mesura que esteu aquí, amb les vostres famílies, amb els amics i conciutadans que us estimeu sou uns afortunats. Recordeu aquell figuerenc tan pobre que només tenia diners i procureu semblar-vos, en canvi, a aquell altre que era tan ric, tan ric que sense tenir euros ni propietats sempre regalava somriures i un caramel als més petits, petons i abraçades als més grans i que sempre tenia temps per escoltar als qui l’envoltaven".

Vila també s'ha adreçat als pares i mares demanant-los "sembreu al cor dels vostres fills la llavor de l'esperança que tot ho creu possible! Aprofiteu aquesta vigília del Dia de Reis per retrobar-vos amb el nen i la nena que vau ser, per renovar la vostra il·lusió i desig de viure i el vostre compromís per fer dels vostres fills i filles homes i dones de bé!".

Aquestes paraules, pronunciades des del balcó de l'Ajuntament, han donat pas a Melcior, Gaspar i Baltasar que han protagonitzat una cercavila multitudinària pels carrers de la ciutat. Abans s'ha realitzat el concurs de fanalets amb 79 participants i els nens i nenes han cantat i ballat "La cançó del fanalet" amb País e Xauxa a la Rambla.