Santi Vila debatrà demà la proposta de codi ètic amb la resta de grups municipals

2011-02-02 16:00

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, debatrà demà dijous amb la resta de grups municipals la proposta de codi ètic per retornar el prestigi a la política municipal.

Tal i com s’explica en el document de 12 punts que presentarà, aquesta declaració d'intencions és una iniciativa de l’Alcalde, el qual convida a tots els grups polítics municipals, així com a la resta de formacions polítiques de la ciutat a elaborar conjuntament un compromís ètic que procuri contribuir a la dignificació de la política abans, durant i després de la propera campanya electoral. A més, el codi ètic convida a totes les formacions a que es facin seus els objectius del Pacte dels alcaldes per a la sostenibilitat i, finalment, que s’incorporin propostes per fer de l’Ajuntament de Figueres, una administració exemplar en transparència, participació i seguretat jurídica per a la ciutadania.

Santi Vila va anunciar aquesta iniciativa personal dies enrere “plenament conscient de la situació de gran desencís, desconfiança i desinterès de bona part de la ciutadania amb relació amb la política”.