Sant Pere Pescador acull la Copa Empordà de voleibol

2012-09-14 09:00

Aquest dissabte 15 de setembre Sant Pere Pescador serà la seu de la Copa Empordà, un torneig de voleibol pista on hi participaran 6 equips catalans pertanyents a diferents categories dins la competició catalana federada. Hi participaran dos equips de Primera Catalana, el CV Olot i el CH Bordils, dos de Segona, l'Eduvòlei l'Ametlla i el CV AVAP Girona i dos de Tercera, el CV Vallbona Granollers i el CV Sant Pere Pescador. 

Aquest torneig té dos objectius, primerament, per part dels clubs i equips participants, que tindran com a objectiu, a part de la competició en si mateixa, treballar les corresponents pretemporades i així preparar-se per l'inici de les lligues de voleibol que tindrà lloc el 6-7 d'Octubre. I en segon lloc, des del club organitzador, el CV Sant Pere Pescador, es vol promocionar el voleibol a l'Alt Empordà i a la província de Girona, ja que és un esport minoritari en les regions esmentades i es fa difícil de trobar jugadors/es per a formar equips federats i més encara de trobar-ne entrenadors formats. 

Els partits tindran lloc a partir de les 10 del matí del dia 15. Es jugaran 2 triangulars en dues pistes durant el matí. Després d'un descans i el dinar a les 5 de la tarda es reprendran els partits classificatoris, jugant la final a les set de la tarda.