Sanjosex també participara en el concert de Salvem l'Emporda amb Cesk Freixas i Roger Mas

2012-11-28 12:00

L'artista sorpresa anunciat en el passat comunicat del 9 de novembre és Sanjosex. Així doncs, Sanjosex s’afegirà a Roger Mas i Cesk Freixas en el concert per celebrar els 10 anys de Salvem l’Empordà i que presentarà la Txe Arana. 

Aquest any 2012 fa 10 anys del naixement de la Plataforma Salvem l’Empordà. Per aquest motiu hem organitzat un concert per commemorar l’aniversari i a la vegada reivindicar que segueix essent necessari la lluita constant en defensa del nostre territori empordanès. 

Durant aquests 10 anys multitud d’artistes han donat suport a la nostra plataforma en molts concerts i altres actes culturals. Alguns d’ells són: Lluís Llach, Manolo Garcia, Gerard Quintana, Cris Juanico, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Pepe Rubianes, Josep Tero, Joel Joan, Manel Fuentes,... alguns fent actuació musical, petits gags de teatre o presentant. Aquests concerts no només han servit per donar a conèixer la nostra lluita sinó també per recollir uns diners molt necessaris per les campanyes en defensa del territori. 

En aquesta ocasió el concert serà el dijous 6 de desembre, de 7 a 9 del vespre al Teatre el Jardí de Figueres. Actuaran Roger Mas, Sanjosex i Cesk Freixas, i presentarà la Txe Arana. El concert té la col.laboració de Comerç Figueres i del Celler Martí Fabra. 

Les entrades (anticipada: 15e. taquilla: 18e) estan a la venta als punts habituals: Figueres (Discos Quim, La Balera, local de la IAEDEN), la Bisbal (Llibreria les Voltes), Torroella de Montgrí (Llibreria el Cucut), Roses (Bar Si Us Plau), Llançà (Bar Carajillo), la Jonquera (Cafè la Unió Jonquerenca) i a Girona (Partissano Disc).