Salvi Güell (ERC) serà el nou alcalde de Castelló d'Empúries

2016-04-22 16:30

Avui divendres s’ha fet públic el pacte de govern entre els grups municipals de CiU i ERC a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. El republicà Salvi Güell serà alcalde el que queda de mandat municipal mentre que Assumpció Brossa, l'actual alcaldessa, assumirà la primera tinença d'alcaldia.

Aquest dilluns 25 d’abril Assumpció Brossa renunciarà a l’Alcaldia i es convocarà un Ple Extraordinari i el dijous 28 d’abril es celebrarà el Ple i es debatrà la investidura del nou Alcalde.

Durant la roda de premsa Assumpció Brossa ha destacat “faré un pas al costat pel bé del poble i del país. El meu grup polític i jo farem equip amb ERC, amb aquest pacte seguirem treballant per portar a terme els projectes engegats”.

Salvi Güell per la seva part ha valorat les negociacions d’aquests dies “que ens ha portat a la conclusió, tant un grup com l’altre, que el millor per al municipi és un pacte d’estabilitat entre els nostres grups que són els majoritaris. També tenim dissenyades les grans línies del Pla de Govern amb els principals punts i el cartipàs amb unes àrees transversals”.