Salvem l'Empordà celebrarà 10 anys amb Roger Mas i Cesk Freixas el 6 de desembre

2012-11-09 10:00

Aquest any 2012 fa 10 anys del naixement de la Plataforma Salvem l’Empordà. Per aquest motiu hem organitzat un concert per commemorar l’aniversari i a la vegada reivindicar que segueix essent necessari la lluita constant en defensa del nostre territori empordanès. 

Recordem que durant aquests 10 anys multitud d’artistes han donat suport a la nostra plataforma en molts concerts i altres actes culturals. Alguns d’ells són: Lluís Llach, Manolo Garcia, Gerard Quintana, Cris Juanico, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Pepe Rubianes, Josep Tero, Joel Joan, Manel Fuentes,... alguns fent actuació musical, petits gags de teatre o presentant. Aquests concerts no només han servit per donar a conèixer la nostra lluita sinó també per recollir uns diners molt necessaris per les campanyes en defensa del territori. 

En aquesta ocasió el concert serà el dijous 6 de desembre, de 7 a 9 del vespre al Teatre el Jardí de Figueres. Actuaran Roger Mas i Cesk Freixas, i presentarà la Txe Arana. Hi haurà un grup sorpresa que no anunciarem fins el dilluns 26 de novembre. Des de Salvem l’Empordà volem agrair molt explícitament la seva col·laboració entusiasta i desinteressada. Així mateix, el concert té la col.laboració de “Comerç Figueres” i del “Celler Martí Fabra”. 

Les entrades (anticipada: 15e. taquilla: 18e) estaran a la venta la propera setmana del 12 de novembre als punts habituals: Figueres (Discos Quim, La Balera, local de la IAEDEN), la Bisbal (Llibreria les Voltes), Torroella de Montgrí (Llibreria el Cucut), Roses (Bar Si Us Plau), Llançà (Bar Carajillo), la Jonquera (Cafè la Unió Jonquerenca) i a Girona (Partissano Disc).