Salut Empordà Cooperació llança una campanya de captació de fons per ajudar les persones damnificades del Marroc i Líbia

2023-09-21 12:00

Salut Empordà Cooperació (SEC), l’ONG a l’empara de la Fundació Salut Empordà (FSE) ha posat en marxa la campanya de captació de fons “Les persones damnificades del Marroc i Líbia et necessiten ara, més que mai”. La iniciativa té per objectiu recaptar diners per entregar-los a les ONG que estan treballant sobre el terreny al Marroc i Líbia, després del terratrèmol i inundacions que han provocat recentment més de 15.000 morts i milers de ferits.

Les donacions econòmiques es poden fer a través d’una pàgina web que el SEC ha creat per a l’ocasió: https://salutemporda.helpbysc.com/sec. Els diners recaptats es faran servir per garantir que les persones damnificades pels desastres naturals que han afectat aquests dos països tinguin accés a aigua potable, aliments i medicaments.

Per a fer una aportació a aquesta campanya de captació de fons només cal disposar d’una targeta bancària i la plataforma permet fer donacions escollint la quantitat desitjada amb un import mínim de 5 euros. En el cas que es necessiti, el donant pot sol·licitar un certificat fiscal a través de la mateixa pàgina web.