RUSSIAN RED, QUE ACTUARÀ A L'ACÚSTICA DE FIGUERES, ESTRENA CLIP RODAT A CADAQUÉS

2011-08-13 11:00

Des de fa pocs dies es pot veure a diferents televisions i a la xarxa el nou videoclip de Russian Red. Es tracta de “The sun, the trees” rodat al Cap de Creus el passat mes de juny sota la direcció d'Adrià Cañameras i filmat en format analògic. En ell Lourdes Hernández, nom real de la cantant, persegueix un reflexe del sol entre les roques i la vegetació de la zona.

Russian Red és un dels nous valors de l'indie-folk. Ha publicat dos àlbums “I love your glasses” (2008) i “Fuerteventura” (2011) produït per Tony Doogan que també ha treballat per artistes internacionals com Belle & Sebastian i Teenage Fanclub. La seva cançó “Nice thick feathers” va acompanyar un dels anuncis dels gelats Häagen-Dazs i “Loving strangers” va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Habitación en Roma” de Julio Medem.

Ha actuat a Alemanya, Colòmbia, Xina i Corea del Sud i té previst anar a Bèlgica i Holanda després de passar per l'Acústica. El seu concert al festival figuerenc serà el divendres 2 de setembre al Claustre de l'Institut Ramon Muntaner (22:30) amb capacitat per a 600 persones. Les entrades costen 18 euros i es poden adquirir des de www.festivalacustica.cat