Roses vol crear una plataforma de voluntaris per donar suport als grans esdeveniments de vela

2012-02-21 10:30

Aquest 2012 Roses acollirà fins a 10 competicions esportives d’alt nivell, la majoria de les quals reuniran un importantíssim nombre de participants i seguidors. Durant aquest any, amb campionats d'Europa i Mundials, la repercussió per al municipi està prevista en un total de 12.000 estades i un impacte econòmic d'uns 2 milions d'euros.

Per poder fer front a tota la capacitat organitzativa i logística que es requerirà durant el desenvolupament dels diferents campionats, els organitzadors volen impulsar la creació d’una plataforma de voluntaris, que doni suport a les diferents tasques a realitzar. Amb aquesta intenció s’ha convocat una reunió informativa que tindrà lloc el proper divendres 24 de febrer al Teatre Municipal (20:30) on es detallaran el calendari de competicions, les característiques de cada esdeveniment, les tasques necessàries i la manera en què cada rosinc o rosinca pot col·laborar amb aquest projecte.

Els organitzadors han previst la creació de diferents àrees de participació (idiomes, recepció i atenció als esportistes, funcions logístiques durant les competicions, avituallaments, suport en el mar, etc), on cada col·laborador pugui adherir-se d’acord a la seva disponibilitat i característiques.