Roses vol celebrar el Carnaval 2022 si la situació sanitària ho permet

2021-09-29 12:30

La reunió del celebrada ahir dimarts al vespre del Consell del Carnaval de Roses, integrat per l’Ajuntament i els representants de les colles del municipi, va acordar mantenir la celebració del Carnaval per a la propera edició de 2022, que tindrà lloc si la situació sanitària ho permet, del 24 al 28 de febrer del proper any.

Després que l’edició 2021 s’anul·lés amb el consens de consistori i colles amb motiu de les restriccions pel risc de rebrot de la pandèmia de la Covid 19, el vot majoritari manifestat ahir  per les colles de Carnaval de Roses, va ser a favor de celebrar el Carnaval el proper any, sempre que la normativa del moment ho permeti i adaptat a les mesures vigents.

L’Ajuntament fa arribar el seu agraïment a les colles, i molt especialment als i a les caps de colla, per la valentia i la responsabilitat que assumeixen, i agraeix el compromís i la feina desinteressada que realitzen cada any, sense els quals el Carnaval rosinc no tindria la projecció i visibilitat de què gaudeix.

Així doncs, sempre que la situació sanitària ho permeti, el Carnaval de Roses se celebrarà del 24 al 28 de febrer de 2022.