Roses viu la Festa Major del 10 al 15 d'agost

2018-08-06 12:00

Roses celebra enguany la seva Festa Major del 10 al 15 d’agost, i ho farà amb un intens programa d’activitats pensades per a totes les edats i públics: balls populars, competicions esportives, concerts, espectacles infantils, cercaviles i altres activitats se succeiran pels carrers i places del municipi al llarg de tota la setmana L’espai del recinte firal instal·lat a l’antic càmping Bahía, amb l'àrea d'atraccions i les barraques impulsades per les colles de Carnaval, esdevindrà també l’escenari dels concerts de fires, que enguany portaran a Roses les actuacions de Zoo, Seguridad Social i Muchachito, entre d’altres.

En l’apartat de festes populars i tradicions, múltiples actes portaran l’animació als carrers, com és el cas de les matinades i cercaviles de gegants, els castellers, els balls populars, la missa internacional Oikoumene, les havaneres, el lliurament de la Dracma de Plata de Roses, les danses tradicionals, o l'espectacle de focs artificials com a acte de cloenda de la Festa Major. 

Després de l’experiència de les passades edicions, la programació d’enguany tornarà a incloure l’exitosa atracció del Gran tobogan aquàtic i Inflable infantil al carrer Pujada al Puig Rom, que oferirà una jornada de diversió refrescant, diumenge 12 d’agost, en horari de matí i tarda. 

L’esport també té una presència important en la celebració de la Festa Major de Roses, amb la realització de tornejos que, per la seva extensa trajectòria, han assolit ja la categoria d’històrics. És el cas de la Travessia de natació al Port de Roses, que enguany arriba a la seva 82a edició, o la Travessia Local de Natació “Trofeu Enric Badosa”, que arriba al 33è aniversari. 

L’espai firal de l’antic càmping Bahía obrirà les seves atraccions del divendres 10 d’agost fins al diumenge 19, obrint cada dia a partir de les 7 de la tarda.

Consulteu tot el programa en aquest enllaç.