Roses rep a FITUR la certificació com a destinació de Turisme Familiar

2010-01-21 16:06

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, va rebre ahir al migdia de mans del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, la Certificació de Destinació de Turisme Familiar per a la població de Roses, dins el marc de la celebració de la Fira FITUR que té lloc a Madrid. Roses passa així a formar part de les destinacions gironines acreditades amb aquest distintiu –que fins al moment només ostentaven Blanes i l’Estartit-, amb el qual es certifica la seva especialització en l’acolliment turístic de famílies.

La Destinació Turística Familiar és un segell d’especialització promogut per la Dir. Gral. de Turisme de la Generalitat que, mitjançant un procés d’auditoria, distingeix els municipis que han millorat el seu allotjament, infraestructures, restauració i serveis, per a la seva adaptació a les necessitats del turisme familiar.
 

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses, molt conscient que un 60% dels turistes que visiten Catalunya ho fan dins el grup familiar, fa dos anys que treballa de forma consensuada amb el sector empresarial local per dotar el municipi dels serveis necessaris, ha passat un procés d’auditoria i acomplert una sèrie de requisits i de paràmetres estrictes, que impliquen tant al municipi i a la zona turística com als establiments i serveis.