Roses presenta la JNC amb Carles Aguilar al capdavant

2012-06-10 10:00

Aquest dissabte 9 de juny s'ha presentat a l’Hotel Risech de Roses el col·lectiu local de la JNC a Roses. Ha comptat amb l’assistència de Pere Vila, president de Convergència Democràtica de Catalunya a les comarques gironines, l’alcalde i  l’alcaldessa de Cadaqués i la Jonquera, Joan Figueres i Sònia Martínez, respectivament, l’alcalde de Roses i Diputat al Congrés dels Diputats, Carles Pàramo, els regidors locals de CiU i una molt bona representació dels membres de la JNC, amb el seu president Gerard Figueras i la vicepresidenta, Marta Pascal. 

Tot i que es va presentar oficialment ahir a Roses, els seus membres ja fa més d’un any i mig que estan treballant al municipi. Com va dir el seu flamant cap de col·lectiu, Carles Aguilar, “encara som pocs, però els que som tenim molta il·lusió per treballar i estar al costat de CiU per ajudar i aportar la nostra feina pel bé del poble de Roses”. El col·lectiu del municipi té l’objectiu de crèixer més per tenir més força i poder arribar a més joves. D’aqueta manera incidir perquè hi hagi més joves actius amb ganes de canviar les coses i construir una societat millor. 

Va obrir l’acte el president de CDC a Girona i alcalde de Llançà, Pere Vila, on va recalcar els valors de la JNC i la significància d’un col·lectiu com aquest per als moments actuals que ens toca viure. 

El president de la JNC de Catalunya i Diputat del Parlament, Gerard Figueras, va fer entrega dels Estatuts i de l’Estelada a Carles Aguilar, i va transmetre el suport que tindran de tots els membres del país. 

L’alcalde Carles Pàramo va tancar l’acte esmentant la importància del fet que els joves s’involucrin en política. Com ell mateix va dir, “hi ha molta gent indignada. Ara cal que a més d’indignar-se, facin alguna cosa. I aquí Roses, aquests joves que s’han pres la molèstia de dedicar el seu temps a trobar-se i ajudar a que el nostre municipi pugui ser cada dia més just i millor, és un referent per la joventut d’arreu. Calen més joves com aquests que aquí ens acompanyen, perquè puguem tirar endavant amb força i dignitat.”