Roses posa en marxa avui dilluns els nous contenidors soterrats

2010-01-25 17:27

A partir d’aquesta nit, i progressivament al llarg de tota la setmana, l’Ajuntament de Roses inicia l’enretirada dels contenidors de residus en superfície del passeig Marítim, de la ronda Miquel Oliva i Prat, del carrer Bernat Metge i dels carrers La Llotja- Cap Norfeu, per a la posada en funcionament dels nous contenidors soterrats instal·lats a la població durant els darrers mesos.

En total són 72 noves unitats -23 de rebuig, 18 de cartró, 16 d’envasos i 15 de vidre-, repartides en nou illes distribuïdes al llarg del passeig Marítim (entre la Ciutadella i el Port Esportiu) i la ronda Miquel Oliva i Prat.

El nou sistema permetrà als usuaris dipositar les deixalles amb molta més comoditat que amb el sistema convencional. Els nous contenidors, a més, tenen una major capacitat que els actuals, passant dels 368 m3 als 722 m3, la qual cosa permetrà també millorar el servei de recollida i posar punt i final als problemes de dimensionat existents fins ara, sobretot en les temporades turístiques en què l’aportació de deixalles augmenta considerablement.