Roses ofereix durant 10 dies la Ruta de les Tapes

2016-04-01 12:00

Des d'aquest divendres 1 d'abril i durant 10 dies, Roses ofereix a vilatans i visitants un circuit gastronòmic per conèixer les tapes i especialitats d'un total de 25 restauradors de la població, units en la campanya “Ruta de les Tapes de Roses” promoguda per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament per donar a conèixer la gastronomia del municipi i la producció enològica de la DO Empordà.

Fins diumenge 10 d'abril, Roses es converteix en un itinerari gastronòmic on cadascun dels 25 bars i restaurants participants en la campanya, oferiran als seus clients la possibilitat de degustar una tapa creada especialment per a l'ocasió, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà, tot per un preu de 2,5 €.

Tàrtar de salmó en canó cruixent, broqueta de bacallà amb tempura amb mel de canya, ou estrellat amb xips de cansalada i patates amb salsa brava, boletus incorruptus, milfulls de morcilla, sushi ibèric, bacallà cruixent... són només algunes de les creacions ideades pels diferents xefs, les quals es podran degustar al llarg d'aquests deu dies. 

Els participants comptaran amb una butlleta on cada establiment estamparà un segell. Qui ompli les nou caselles existents podrà optar al sorteig d'un dinar o sopar per a dues persones en un dels establiments participants en la campanya i una visita tastet al Coll de Roses Family Wine Museum. 

Lloc de cerca