Roses millora les voreres de la plaça Catalunya

2012-10-16 14:00

Aquest dimarts s’han iniciat a Roses les obres de conservació i manteniment de la vorera de la plaça Catalunya, concretament del tram situat en el cantó muntanya. L’objectiu del projecte és fer aquest concorregut espai més accessible als vianants, eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la seva imatge i qualitat urbanístiques. Les obres tenen un cost de 27.880 €. 

Concretament, l’espai que es condicionarà i renovarà durant les properes setmanes és la vorera de 104 metres lineals que transcorre entre els carrers Doctor Pi i Sunyer i del Pou. Es tracta d’un espai amb gran afluència de vianants, ja que es troba a l’inici de la zona comercial i de serveis de Roses, és adjacent a l’àrea del passeig Marítim de la població, i dóna accés a la seu central de l’Ajuntament rosinc. 

El projecte preveu ampliar la zona destinada a vianants unificant l’actual vorera (molt estreta) amb l’espai adjacent, destinat fins fa poc a estacionament dels vehicles dels serveis municipals. Així, la nova vorera passarà a disposar d’una amplada de 4 metres, suposant una gran millora tant per a l’accessibilitat com per a la visió del conjunt i per a la seva connectivitat amb l’àrea peatonal del carrer Pi i Sunyer.