Roses destina 281.000 euros a la millora del camp de futbol de La Vinyassa

2024-02-21 13:30

Aquesta setmana s’ha iniciat a la zona esportiva de Roses el projecte de millora dels vestidors i espais exteriors del camp de futbol de La Vinyassa. Dotada amb un pressupost de 281.325 €, l’actuació suposarà la incorporació d’un nou mòdul de vestidors i de banys adaptats, la creació de dues zones d’escalfament i la incorporació d’una nova graderia.

Amb l’execució d’aquest projecte, que té prevista una durada de 6 mesos, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament posarà a disposició dels equips un nou mòdul de 96 m2, que incorporarà dos vestidors -cadascun dels quals amb zona canviador i 6 dutxes-, un espai d’infermeria i un magatzem. El projecte suposarà també la incorporació de banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. En el cas dels banys masculins, aquest s’habilitarà en l’espai porxat que queda entre els mòduls de vestidors existents, mentre que, en els serveis femenins, s’aconseguirà amb una redistribució interior dels banys.

Una altra important aportació serà la conversió de dos espais exteriors del camp en zones d’escalfament, que permetran guanyar una superfície total de 669 m² a l’equipament per a la pràctica esportiva. Es tracta del terreny de forma triangular situat junt al vial d’accés i la tanca del camp, de 413 m² , i un altre trapezoidal a la zona nord del camp, de 256 m². Ambdós espais s’esplanaran i es col·locarà gespa sintètica.

Per últim, una altra intervenció que tindrà lloc a la zona nord-est del camp, serà la creació de dues grades de formigó prefabricat que ampliaran els espais destinats al públic.