Roses dedica diferents actes al turisme francès

2012-07-16 13:00

Durant aquesta setmana Roses celebra la Setmana del Turisme Francès. La iniciativa, que aplegarà la realització de diverses activitats, com música, cinema, premis i una festa final amb focs d’artifici, s’organitza coincidint amb la festa nacional francesa del 14 de juliol, i vol reconèixer l’extensa trajectòria i sòlida implantació del turisme francès a la població. 

En reconeixement a aquesta fidelitat i a la relació de convivència establerta entre els veïns del municipi i els visitants francesos, l’Ajuntament de Roses ha programat una sèrie d’activitats que s’iniciaran el proper dijous 19 de juliol, amb la jornada de portes obertes de la seu dels “Amicales” (de 15.30 a 18.30 h), ubicada al número 35 del carrer Doctor Fleming de la població. A continuació (19 h) els actes es desplaçaran al Teatre Municipal, on es lliuraran els premis de redacció emmarcats dins de la Setmana del Turisme Francès i se celebrarà un concert a càrrec de la pianista francesa Jacqueline Pecheur. Ja a la nit, a les 22 h, tindrà lloc la projecció del film francès “Pequeñas Mentiras sin importància”, dins de la programació del cicle Cine Ciutadella.

Divendres 20 de juliol, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà oferirà a l’església de la Ciutadella de Roses l’audició “De Mozart als Beatles”. Finalment, el colofó de la setmana tindrà lloc diumenge  22 de juliol, amb la realització d’un Castell de Focs d’Artifici a la platja Nova (22 h), que donarà pas a un ball popular amb la formació “Tio Pepe”.