Roses celebra la segona edició de la Fira de la Rosa de divendres a diumenge

2013-06-06 14:30

Aquest divendres comença la segona Fira de la Rosa que omplirà el municipi de Roses d’activitats ben diverses durant tot el cap de setmana. Amb aquesta mostra es vol vincular el nom del municipi amb aquesta flor ornamental i universal. El programa d’actes consta de mostres, concursos, música i mercats. La inauguració es farà a les sis de la tarda a la zona del rentador de la rambla Riera Ginjolers. 

En aquests tres dies on la rosa i els rosers seran protagonistes, també ho seran les persones que s’anomenin Rosa, Roser, Rosor o un nom compost com Maria Rosa o Rosa Maria. El municipi de Roses ha convidat a un miler d’aquestes persones a degustar un Menú de la Rosa que ofereixen els restaurants participants en la campanya “1.000 Roses a Roses”. Aquesta és una de les tres novetats més importants de la fira. Una altra és un concurs en dues modalitats: a la millor rosa i al millor ram de roses. I la tercera és l’anomenat “speak corner” que són quatre espais on monologuistes professionals faran el seu espectacle, al llarg del dia. A més a més, hi haurà micròfon obert perquè qui hi vulgui participar, també ho pugui fer.

Aquesta edició de la Fira també hi haurà més participació. Una bona part de la societat civil i entitats del municipi ajudaran a engalanar la Rambla Riera Ginjolers, la plaça de l’Esglèsia, així com els carrers que comuniquen ambdós espais. A més, els Amics de les Roses de Sant Feliu del Llobregat s’encarregaran, igual que l’any anterior, d’ornamentar la carpa que hi haurà a la part de dalt de la Rambla Riera Ginjolers.

Des de l’Ajuntament –impulsor del certamen- s’ha volgut veure la fira com una oportunitat de promoció i de posar en valor la vila. En el context de fer un municipi més agradable i de més qualitat ambiental s’han plantat més de 4.000 rosers, arbrers i plantes de diferents espècies.

Lloc de cerca