Roses amb la Marató de TV3 aquest diumenge

2010-12-17 17:00

La jornada “Roses amb la Marató” s’iniciarà a les 13 h de diumenge a la plaça Frederic Rahola, amb un acte de benvinguda a tots els participants a càrrec de la Colla Gegantera de Roses. La Confraria de Pescadors aportarà a la festa el dinar preparat pels seus cuiners, consistent en musclos a la marinera, calamarcets en salsa i fideuà. A les 17 h, donarà inici la quina solidària del Club de Futbol Base de Roses, de la qual oferirà el 8% de la seva recaptació a la Marató 2010, que enguany destinarà les donacions recollides a avançar en la recerca sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Els tiquets per participar en aquesta jornada tenen un preu de 12 €. La totalitat d’aquesta recaptació es destinarà a la Marató. Les persones interessades ja poden reservar plaça comprant el seu tiquet en els diferents establiments col·laboradors: Perruqueria Eros, Carnisseria Plana, Confraria de Pescadors, Agència Ricard, Llibreria Mas Blanch i Drogueria Ferdy.

L’Ajuntament, per la seva banda, col·labora amb la iniciativa amb la cessió de l’espai i el material de la plaça Frederic Rahola on es desenvoluparan les diferents activitats. Depuradora Servimar, Congelats la Riera, Forn Cusí i Kubs (Subministres la Riera), també col·laboren amb l’aportació dels seus productes.